שווארמה דגים
מצרכים לשווארמה דגים:
- 1 קג דג בורי טרי ומפולט (ניתן להכין עם כל דג רק שיהיה טרי ומפולט)
- 3 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
- כף תבלין לשווארמה
- חצי כף תבלין לסטייק
- רבע כף פלפל אנגלי טחון
- מלח
- שמן זיתבצל סגול עם סומאק👨🍳
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות
- רבע צרור פטרוזילה
- כף מיץ לימון טרי
- חצי כפית פלפל צ׳ילי גרוס
- כפית שטוחה סומאק
- כפית שמן זית
מערבבים היטב.
אופן ההכנה – שווארמה דגים:
- את הדגים חותכים לקוביות 2*2 סמ
מניחים בקערה, מוסיפים את התבלינים וכף שמן זית. מערבבים היטב ומכניסים למקרר עד שהבצל יהיה מוכן. - מחממים סיר רחב ומוסיפים את הבצל (בלי שמן) מאדים במשך כ 5 דקות תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע חום זהוב. מוסיפים כ 4 כפות שמן זית ומטגנים עוד 3 דקות. ( מקפידים על להבה גבוהה) מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים יחד עם הבצל. מדי פעם מערבבים. ברגע שהדג משנה את הצבע, המנה מוכנה!
- מחממים טורטייה על המחבת של השווארמה, מורחים טחינה ירוקה , בצל סגול עם סומאק, סלט ירקות מוסיפים את השווארמה ומוסיפים עוד קצת טחינה ירוקה. בתאבון❤️
מגישים על טורטייה חמה
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של anat_elisha_kitchen❤️
Category: