מתכון של דניאלה שרביט האלופה😍
ארוחת צהריים שכולם אוהבים😋
שווארמה הודו עם פיתה ,תפוחי אדמה בתנור(יותר בריא וטעים מצ׳יפס)טחינה,סלט וחמוצים😻
מרכיבים:
לשווארמה:
- 2 בצלים בינוניים
- 700 גרם שווארמה חתוך לקוביות/רצועות
- תבלין לשווארמה-חובה
- פלפל מלח כמון
****
לתפוחי אדמה בתנור: - חותכת תופחי אדמה דק
- מלח גס,פלפל שחור גרוס ושמן זית.
אופן ההכנה:
לשווארמה:
- במחבת מטגנת
- 2 בצלים בינוניים
- מוסיפה 700 גרם שווארמה חתוך לקוביות/רצועות
- מתבלת בתבלין לשווארמה-חובה
- פלפל מלח כמון
****
לתפוחי אדמה בתנור: - מחממת תנור על חום הכי גבוה
לוקחת תבנית משמנת אותה בשמן זית, - חותכת תופחי אדמה דק
- מסדרת בתנית ומפזרת עליהם מלח גס,פלפל שחור גרוס ושמן זית.
- מכסה בנייר כסף ומכניסה לתנור ל30 דקות ,250 מעלות,טורבו
- לאחר 30 דקות מוציאה את הנייר כסף ונותנת עוד 20 דקות כדי שישיחמו מעט למעלה ויהיו קרסיפיים😋
בתאבון
Category: