fbpx

לחם “בלומין” עם גבינה ובצל ירוק קל להכנה – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על לחם “בלומין” עם גבינה ובצל ירוק קל להכנה – כולל סרטון


 

מצרכים:

  • 400-450 גרם כיכר לחם
  • 100 גרם גבינת צ’דר, חתוכה לפרוסות דקות
  • 100 גרם גבינת מוצרלה, חתוכה לפרוסות דקות
  • 1/3 כוס חמאה מותכת
  • 1/2 כוס בצל ירוק חתוך דק (4-5 בצלים)
  • 2 כפיות פשתן וסומסום. (אפשר גם בלי)

 

הוראות הכנה:

  1. חמם תנור מראש לחום של 180 מעלות.
  2. חתוך את כיכר הלחם לאורך ולרוחב, אך לא עד סוף הלחם (כמו בסרטון), לאחר מכן הניחו את הלחם על נייר כסף בתבנית אפיה.
  3. ערבבו בקערה את הבצל הירוק, החמאה המתוכת והפתשן עם הסומסום (במידה והשתמשתם).
  4. סדרו את פרוסות הגבינות בתוך החתכים של הלחם.
  5. שפכו את תערובת החמאה והבצל מעל הלחם והכניסו בפנים כמה שאפשר.
  6. כסו בנייר הכסף ואפו כ-15 דקות.
  7. הורידו את העטיפה והמשיכו לאפות עוד 10 דקות עד שהגבינה נמסה.

בתאבון!!

 

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure