נשתמש בתבנית 15 סנטימטר
מצרכים :
- גבינת שמנת 100 גרם (בטמפרטורת החדר)
- חמאה לא מלוחה 20 גרם
- 15 גרם סוכר
- 85 גרם חלב
- חלמון ביצה 2
- 10 גרם קונפלור
- 25 גרם קמח
- 2 חלבוני ביצה
- מיץ לימון חצי כפית
- אבקת סוכר 40 גרם
אופן ההכנה:
- עקבו אחר סרטון ההכנה.
חשוב:
* * מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס ומכניסים את העוגה כ15 דקות.
לחר מכן מורידים את החום ל120 מעלות ומשאירים את העוגה כ35-40 דקות
קרדיט:
http://caroleasylife.blogspot.com/2015/07/soft-cheese-cake.html