fbpx

עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה! – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על עוגת גבינה קלאסית קלה להכנה! – כולל סרטון
Prep: 40 דק' | | Servings: 8-12


מצרכים:

לתחתית:

  • 9 עוז (250 גרם) ביסקוויטים או קרקרים
  • 6 כפות (80 גרם) חמאה מומסת

למלית עוגת הגבינה:

  • 1 ק”ג גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס (240 גרם) שמנת חמוצה
  • סוכר 1 כוס (200 גרם)
  • 1 כפית (5 גרם) וניל
  • 5 ביצים, בטמפרטורת החדר
  • קורנפלור 1 כף (8 גרם)
  • קורט מלח
  • גרידת לימון מ -1 לימון

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבצק. מחממים תנור ל180 מעלות. מרסקים את הביסקוויטים / קרקרים באמצעות במעבד מזון עד מרקם פירורי. שפכו את החמאה המומסת על הפירורים. תהליך עד מרקם אחיד. לחצו על תערובת פירורים עם החלק האחורי של כף לתוך החלק התחתון של בתבנית קפיצית  ‘(26 ס”מ) (עם בסיס נשלף).
  2. אופים במשך 13-15 דקות. מניחים בצד להתקרר לחלוטין.
  3. מנמיכים את חום התנור ל 150 מעלות
  4. מכינים את מילוי הגבינה. בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת עד שהתערובת חלקה. מוסיפים סוכר, קורנפלור ומלח ומערבבים עד משולב.
  5.  מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם עד שכל הביצים משולבות. להוסיף תמצית וניל, קליפת לימון ושמנת חמוצה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. נסו לא לערבב יותר מידי את הבלילה.
  6.  יוצקים את תערובת קרם גבינה על גבי התחתי המוכונה שלנו.
  7.  אופים 45-55 דקות. מכבים את האש ומשאירים אותה עוד שעה בתנור.
  8.  לוקחים סכין חדה מסביב לקצה הפנימי של התבנית. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. כסו והניחו ללילה במקרר.
  9. לקשט עם פירות שאתם אוהבים ועם אבקת סוכר לפני ההגשה.

בתאבון!!

 

נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure