מצרכים למתכון:
- לבסיס
- 400 גרם עוגיות לוטוס
- 100 גרם חמאה
לעוגת גבינה
- 2 שמנת מתוקה
- גביע גבינה לבנה 9% – 250 גרם
- גבינת שמנת 225 גרם – 25%
- חצי כוס סוכר או אבקת סוכר
- 1 חבילת פודינג וניל
- כפית תמצית וניל
לשכבה עליונה
- חצי קופסה של ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
- מפוררים את עוגיות הלוטוס, ממיסים חמאה במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת הבוהן או כף הפוכה משטחים את הפירורים לתחתית תבנית היטב ומכניסים למקפיא.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לבלת קצף יציב. מוסיפים בהדרגה גבינה לבנה,גבינת שמנת ותמצית וניל.
- משטחים את עוגת הגבינה מעל לפירורי הלוטוס שישבו במקפיא. מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
- לאחר 4 שעות שהעוגה התייצבה ממיסים במיקרוגל ממרח לוטוס, מורחים את הלוטוס מעל לעוגה.
- כול מה שנשאר לעשות הוא לפורר את עוגיות שנשארו מעל העוגה ולקשט עם ביסקוויט
בתאבון!