מצרכים
שוקי עוף כמספר הסועדים
2 כפות דבש
2 כפות חומץ שרי
3 כפות רוטב סויה
1 בצל ירוק קצוץ
1 כפית זנגביל
פרג
אופן ההכנה
לערבב דבש עם חומץ, רוטב סויה, בצל וג’ינג’ר.
לעסות היטב שוקי העוף עם הרוטב ולהשרות במשך שעה.
לחמם מחבת עם מעט שמן.
לפזר על שוקי העוף פרג ולהניח אותם במחבת עם השמן החם.
לצלות בכל צד, להוסיף מעט מים.
לכסות ולבשל כ 15 דקות על אש נמוכה.
להסיר את המכסה,להגביר את האש ולצמצם את הרוטב.
כשזה מתחיל להפוך לקרמל, להנמיך את האש ולשפוך את שאריות המשרה.
לבשל במשך 15 דקות..