רכיבי המתכון:
- תפוח אדמה בינוני
- בצל בינוני עד גדול
- קישוא גדול
- ביצה
- כפית מלח שטוחה
- רבע צרור עלי כוסברה, קצוצה דק
- רבע {תלוי גודל הצרור אים לא מספיק אז אפשרי חצי חבילה] צרור עלי פטרוזיליה, קצוצה דק
- כף חוואייג’ למי שאוהב יכול לשים מעט יותר.
- 3 כפות פירורי לחם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מגרדים את הירקות במגרדת ומניחים במסננת ומעבירים לקערה.
- מוסיפים ביצה, תבלינים, עשבי תיבול ופירורי לחם ומערבבים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן
- לוקחים כף להגשת מרק ויוצקים מעט לתוך השמן …..יוצרים מעין קציצות שטוחות מטגנים עד לקבלת גוון זהוב
- מוציאים את הקציצות לצלחת בנייר סופג.
בתיאבון!