fbpx

עוגת נוטלה אוראו – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על עוגת נוטלה אוראו – כולל סרטון
60+-
Cook: 45-55 | Servings: 12 +


עוגת נוטלה עם גבינה, עוגה מטריפה לכל אחד, מתכון קל.

חומרים

לבסיס (לתבנית 26):

  • 250 גרם עוגיות אוראו ללא הקרם
  • 6 כפות (80 גרם) חמאה

לשכבת הגבינה:

  • 1 קילו גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס(175 גרם) + 2 כפות שמנת מתוקה
  • 2/3 כוס (190 גרם) נוטלה
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר

לקרם נוטלה:

  • 2/3 כוס (190 גרם) נוטלה
  • 1/3 כוס (80 גרם) שמנת מתוקה

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מורידים את הקרם בין העוגיות ומרסקים אותן במעבד מזון.
  2. ממיסים את החמאה ושופכים מעל העוגיות. מערבבים עד לאיחוד התערובת למרקם חול רטוב.
  3. בתבנית קפיצית 26 ס”מ מהדקים בעזרת כף את התערובת, אופים בתנור 13-15 דקות, מוציאים ומצננים בצד.
  4. מורידים את החום בתנור ל-150 מעלות.

להכנת שכבת הגבינה:

  1. מערבבים בקערה את הסוכר והקורנפלור.
  2. בקערה גדולה מערבלים את גבינת השמנת ו3/4 כוס מהשמנת המתוקה עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית כי השמנת הפכה לקצפת (זה חשוב בכדי להצליח לשמור על האפקט של שתי שכבות נפרדות).
  3. בהדרגה מוסיפים את הסוכר והקורנפלור ומערבבים. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים שוב. בהדרגה מוסיפים את הביצים ומערבבים, כל פעם ביצה אחת.
  4. בקערה נפרדת, שומרים בצד 1/3 מתערובת גבינת השמנת שלנו. מוסיפים נוטלה ו2 כפות של שמנת מתוקה על ה1/3 של התערובת ששמנו בצד.
  5. שופכים את תערובת השמנת המתוקה על התחתית שלנו. מעל שופכים את תערובת הנוטלה שלנו מעליהם בעדינות רבה!
  6. אופים בתנור במשך 45-55 דקות ב-150 מעלות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים למשך עוד שעה.
  7. מוצאים את העוגה מהתבנית ומצננים לטמפרטורת החדר.

להכנת קרם הנוטלה לציפוי:

  1. מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים נוטלה. מערבבים היטב ושופכים מעל העוגה באופן שווה.
  2. מכסים את העוגה ושמים במקרר למשך הלילה.
  3. מקשטים עם אגוזי לוז קצוצים לפני הגשה.

 

בתאבון!!

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure