מצרכים:
- חבילת טורטיות
- חצי קילו בשר טחון
- בצל אחד בינוני
- חופן ערמונים קצוצים גס
- כף שומשום
- כף פטרוזיליה קצוצה
- אגוזי מלף קצוצים גס
- 2כפות סוכר
- 3 כפות שמן
- כפית קינמון טחון
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים
אופן הכנה:
- חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד שהבצל נהיה שקוף, במקביל מערבבים בקערה את הבשר,ערמונים,שומשום,פטרוזיליה,אגוזים,סוכר,שמן,קינמון,מלח ואת הפלפל שחור ,מערבבים יחד את כל המרכיבים היטב ומוסיפים את התערובת למחבת של הבצל.
- מטגנים את הבשר כמה דקות עד שהבשר מוכן.
- *מומלץ אחרי הטיגון לטחון את הבשר במעבד מזון ב2-3 פולסים קצרצרים כדי שהבשר לא יישאר גושי.
- ממלאים את הטורטיות, סוגרים ומברישים מעל ביצה.(אפשר לצפות בפירורי לחם לקבל מרקם קריספי)
מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ל7-10 דקות.
בתאבון
Category: