fbpx

מעורב ירושלמי שכיף לאכול בפיתה – קל להכנה

Recipe by
סגור לתגובות על מעורב ירושלמי שכיף לאכול בפיתה – קל להכנה

מצרכים:

  • 1/2 קילוגרם טחול
  • 1/2 קילוגרם חזה עוף
  • 1/2 קילוגרם לבבות עוף
  • 1/2 קילוגרם חזה מולארד
  • 2 יחידות בצל
  • 3 כפות תבלין מעורב יושלמי
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. 1חותכים בצל לרצועות.
  2. מנקים וחותכים את הבשרים, מוסיפים תבלין מעורב מערבבים ומכניסים למקרר שעה לספיגת טעמים.
  3. מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן ומטגנים את המעורב.
  4. אוכלים!

בתאבון!