מי מאתנו לא אוהב פודינג שוקולד? מנה מצויינת להגשה לאורחים או סתם למשפחה!
קינוח קוצר מחמאות וקל להכנה!
מצרכים:
- 2 כוסות (500 מ”ל) חלב מלא
- 3 כפות (40 מ”ל) שמנת מתוקה
- 50 גרם שוקולד מריר (חותכים דק)
- 1 כפית (10 גרם) קמח אורז (ניתן להשיג בכל הסופרים)
- 2 כפות (15 גרם) אבקת קקאו
- 2 כפות (20 גרם) עמילן תירס
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
הוראות הכנה:
- מערבבים יחד את הסוכר, קקאו, עמילן, מלח ואת הקמח ומחממים בחום בינוני במחבת.
- מוסיפים לאט ובהדרגה ואת החלב ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- מערבבים בלי הפסקה עד שהפודינג מבעבע וניהיה סמיך.
- מוסיפים פנימה את השוקולד מריר הקצוץ ואת השמנת המתוקה.
- אחרי שהשוקולד נמס מכבים את החום, מוסיפים את תמצית הוניל, מערבבים טוב טוב.
- שופכים לתוך כלי הגשה יפים.
- מניחים להכל להתקרר בצד, ומיד לאחר מכן מכניסים למקרר להתקרר היטב עד שמוכן (כמו בסרטון).
- ניתן להוסיף מעל מעט אגוזים / בוטנים / פיסטוקים קצוצים או כל מה שנראה לכם טעים..
- *ניתן לקשט עם חתיכות אגוזים / בוטנים / פיסטוקים ופררו רושה מעל 🙂
בתאבון!!
הסרטון מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure“