fbpx

פנקייק תפוחים קל להכנה – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על פנקייק תפוחים קל להכנה – כולל סרטון

 

מצרכים:

לתערובת הפירורים:

  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס שיבולת שועל
  • 3 כפות (45 גרם) חמאה
  • 1/2 כפית קינמון

לתערובת הפנקייק:

  • 1 ורבע כוס קמח
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 וחצי כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן צמחי
  • תפוח אחד ירוק ויפה, קלוף וחתיוך לקוביות

 

אופן הכנה:

  1. מכינים את תערובת הפירורים – במחבת מערבבים את הסוכר החום, קמח, שיבולת השועל והקינמון. חותכים פנימה את החמאה ומערבבים עד לתערובת אחידה (כמו בסרטון).
  2. מכינים את תערובת הפנקייק – במחבת אחרת, מערבבים את הקמח עם הסוכר, אבקת האפיה, המלח, הקינמון והאגוז. מוסיפים את הביצה, החלב והשמן הצמחי. מערבבים עד לתערובת אחידה
  3. מקלפים וותכים את התפוח לקוביות, מערבבים עם תערובת הפנקייק.
  4. מחממים מחבת (עדיף מחבת לא דביקה) בחום בינוני,לכל פנקייק שפכו פנימה כ1/4 כוס מהתערובת. הוסיפו כ2 כפות מתערובת הפירורים שהכנו.
  5. בשלו במשך 2-3 דקות, או עד שהתערובת מעט מבעבעת, כעת הפכו לעוד 2-3 דקות
  6. מגישים עם מייפל או סירופ שוקולד או אבקת סוכר:)

בתאבון!

 

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure