מצרכים:
- שתי חבילות חזה עוף לשניצל (כ-500 גרם) מכל סופר או קצב
- חבילת פירורי לחם
- 2 ביצים גדולות
- חצי כוס קמח
- מלח, פלפל, רבקת שום
- שמן
אופן הכנה:
- בצלחת שטוחה מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל ואבקת השום. בצלחת נפרדת מפזרים פירורי לחם, ובקערה מאורכת ונמוכה מערבבים את הביצים
- הופכים את מנות העוף כל אחת בנפרד בצלחת תערובת הקמח, אחר כך בתערובת הביצים והחרדל ולבסוף בתערובת פירורי הלחם.
מטגנים בשמן עד להשחמה - מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
- *מומלץ לסחוט מעט לימון מעל השניצל
בתאבון!!
Category: