fbpx

מתכון פאדג’ שוקולד בראוניז ב6 מרכיבים – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון פאדג’ שוקולד בראוניז ב6 מרכיבים – כולל סרטון
Prep: 25+- | | Servings: 12


 

מצרכים:

  • 400 גרם חלב מרוכז ממותק(ניתן להשיג בכל הסופרים)
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • קמצוץ מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קקאו(עדיפות ללא ממותק)
  • 1/2 כוס אגוזים חתוכים, במקום אגוזים אפשר להוסיף פרות יבשים או מה שמתחשק לכם

אופן ההכנה:

  1. סדרו בתבנית 8*8 ניילון נצמד.
  2. חתכו את השוקולד בעזרת סכין לחתיכות קטנות.
  3. הניחו את השוקולד והחלב המרוכז במחבת על אש נמוכה, ערבבו עד למרקם אחיד, הוסיפו את תמצית הוניל, אבקת הקקאו וקמצוץ המלח וערבבו היטב.
  4. הסירו מהאש והעבירו לתבנית ושטחו היטב כמו בוידאו.
  5. פזרו מעל העוגה את האגוזים.
  6. הניחו במקרר למשך לפחות שעה עד להתייצבות.

בתאבון!

 

הווידאו נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure