מצרכים:
- 400 גרם חלב מרוכז ממותק(ניתן להשיג בכל הסופרים)
- 300 גרם שוקולד מריר
- קמצוץ מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף קקאו(עדיפות ללא ממותק)
- 1/2 כוס אגוזים חתוכים, במקום אגוזים אפשר להוסיף פרות יבשים או מה שמתחשק לכם
אופן ההכנה:
- סדרו בתבנית 8*8 ניילון נצמד.
- חתכו את השוקולד בעזרת סכין לחתיכות קטנות.
- הניחו את השוקולד והחלב המרוכז במחבת על אש נמוכה, ערבבו עד למרקם אחיד, הוסיפו את תמצית הוניל, אבקת הקקאו וקמצוץ המלח וערבבו היטב.
- הסירו מהאש והעבירו לתבנית ושטחו היטב כמו בוידאו.
- פזרו מעל העוגה את האגוזים.
- הניחו במקרר למשך לפחות שעה עד להתייצבות.
בתאבון!
הווידאו נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure“