fbpx

עוגיות שוקולד צ’יפס כפולות קל להכנה – כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על עוגיות שוקולד צ’יפס כפולות קל להכנה – כולל סרטון


מצרכים:

  • 120גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס 110 גרם חמאה
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 ורבע כוס 250 גרם סוכר
  • 1 כפית (5 גרם) תמצית וניל
  • 1 כוס 125 גרם קמח
  • 1/2 כוס 60 גרם אבקת קקאו
  • 1/2 כפית (3 גרם) מלח
  • 1/2 כפית כפית (2 גרם) אבקת סודה
  • 1 וחצי כוסות (240 גרם) שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

צריכים מיקסר? מבצע מיוחד לגולשי מתכונים ישראל – 10% הנחה לקניית מוצרי חשמל למטבח בהזנת קוד קופון: KHAY5 

  1. חממו תנור מראש לחום של 165 מעלות. בקערה בינונית ערבבו את הקמח, הקקאו, ארבקת האפיה והמלח. הניחו בצד.
  2. המיסו את החמאה ואת השוקולד המריר יחד בחום נמוך בבן מארי. הסירו מהחום והויספו תמצית וניל.
  3. הוסיפו את הביצים והסוכר במיקסר עד מרקם רך ואוורירי, כ-3 דקות. הוסיפו את תערובת השוקולד וערבבו עד קבלת מרקם אחיד.
  4. הוסיפו את תערובת הקמח וערבבו. קפלו פנימה את השוקולד צ’יפס או שבבי השוקולד שלנו.
  5. בתבנית עם נייר אפיה, הניחו כף וחצי של התערובת במרחק 5 ס”מ בערך אחד מהשני (שלא יתחברו וידבקו יחד)
  6. אפו לא יותר מ-13 דקות בדיוק!, העוגיות מוכנות שהם מעט חזקות אך באותה העת רכות באמצע שלהן. הסירו אותם מהתבנית והניחו בצד להתקרר מעט.

בתאבון!!

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure