מתכון של קרין רפאלוב האלופה!
מצרכים
- 100 גרם שוקולד חלב
- 100 גרם שוקולד לבן
- חצי כוס סוכר
- 500 מל שמנת להקצפה
- פררו רושה + רפאלו
- חצי כוס חלב
- 4 כפות פודינג ווניל
אופן ההכנה
- ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן והחלב ב2 קערות נפרדות ומניחים להצטננות בצד
- מקציפים את השמנת עם חצי כוס סוכר
- להוסיף 4 כפות פודינג ווניל ואת חצי כוס החלב
- לחצות את השמנת ל2 חלקים שווים חצי אחד לשוקולד הלבן וחצי אחד לשוקולד חלב
- לערבב היטב , להעביר לשקיות זילוף ולזלף לכוסות ולסיום לקשט עם השוקולדים
המתכון של קרין רפאלוב התותחית, גם באינסטגרם karin.sweets