מתכון לשניצל תירס של טולי מאתר קובבא מצרכים: 3 כוסות גרגירי תירס, מסוננת מנוזלים 1 ביצה L 2 כפות שמן זית 3/4 כוס קמח לבן 4 כפות פירורי לחם 1/2 כפית מלח אופן הכנה שניצל תירס: לציפוי 1 כוס פירורי לחם שמן לטיגון שמים את גרגירי התירס במעבד מזון וטוחנים מעט כך שהתערובת חלקה אך […]
סגור לתגובות על טורטיה במילוי בשר של שמוליק ואורלי – אהבה במטבח 10 מנות
מתכון טורטיה במילוי בשר טורטיה בשר רק עם 5 מרכיבים פשוטים, קלה להכנה 10 טורטיות למילוי הטורטיה: 2\1 ק”ג בשר טחון 1 בצל גדול קצוץ 3 כפות שמן מלח פלפל לטיגון: ביצה פירורי לחם שמן לטיגון הוראות הכנה: מטגנים את הבצל בשמן ומוסיפים את הבשר טחון מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ממלאים את הטורטיה, […]
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה אין כמו פשטידת פטריות שבאה טוב בכל בראנץ׳.הבאנו לכם את המתכון המטורף של לינוש לפשטידה שתשאיר לכם טעם של עוד מצרכים לפשטידת פטריות: 3 בצלים 3 כפות שמן 3 סלסלות פטריות רגילות או 3 קופסאות שימורים של פטריות 3 ביצים חצי כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת כפית אבקת […]
ניוקי סלק, אז מה צריך? 2 חבילות ניוקי תפוחי אדמה 2 סלקים מבושלים חתוכים 2 שיני שום קצוצים דק 100 גרם גבינה בולגרית 2 כפות גבינת שמנת איך מכינים? טוחנים היטב בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב. סלק,שום,גבינות. שמים סיר עם מים וכף מלח ומביאים לרתיחה. פותחים את חבילות הניוקי ומפרידים בניהם על מנת שלא ידבקו. […]
מתכון לעוגת ביסקוויטים עם פתי בר ממש כמו של פעם מרכיבים: 2 חב פתי בר פינוקים – 1 חום 1 לבן 500 מל שמנת מתוקה חצי כוס חלב 2 כפות אבקת סוכר 2 כפות פודינג חבילת מסקרפונה גרגירי וניל 250 גרם ונס קפה פושר: 2 כפות גדושות נס, מים וחלב לפי הטעם לגנאש: 200 גרם […]
מתכון למלבי מלבי הוא קינוח מהמטבח הערבי, מוגש על בסיס מים או בסיס חלב. רשימת מצרכים 1 ליטר חלב 10 כפות קונפלור 1 שמנת כוס סוכר או רבע כוס סוויטנגו 2 כפות מי ורדים או חצי כפית תמצית מי ורדים אופן הכנה להרתיח את כל הנוזלים עם הסוכר, כשרותח החלב להנמיך לאש בינונית קטנה […]
תפוחי אדמה וגזר מקורמלים למתכון של Rachelikis4 האלופהה מרכיבים: תפוחי אדמה גזרים שמן טריאקי סילאן מלח,פלפל, צ’ילי גרוס אופן ההכנה – תפוחי אדמה וגזר מקורמלים חותכים 4 תפוחי אדמה בינוניים לקוביות בינוניות ו2 גזרים לחתוך לחתיכות קטנות שיוכלו להתבשל טוב. אפשר אפילו לשלוק אותו רבע שעה קודם לכן!!!למי שיש זמן. להתחיל לטגן את הירק […]