fbpx

סושי שוקולד ב-7 מרכיבים

פרווה
Prep: בינוני |

סושי שוקולד

מרכיבים לסושי שוקולד:

  • 500 מל שמנת צמחית (2 חב)
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • קופסת שימורים חלב קוקוס 400 מל(לא חובה)
  • 230 גרם עוגיות פתיבר/בסקוויט
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3/4 כוס קוקוס

אופן ההכנה – סושי שוקולד:

  1. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה: 250 מל שמנת צמחית, חלב קוקוס, אבקת סוכר ופודינג וניל לקבלת קצפת יציבה ומכניסים לתוך שק זילוף עם פיה חלקה (רצוי צנתר עבה)
  2. מזלפים צינורות על משטח עם נייר אפיה ומכניסים להקפאה של שעה וחצי שעתיים(כמה שהצינורות יהיו יותר קפואים יהיה יותר נוח לעבוד).
  3. נכניס לתוך מעבד מזון את העוגיות ונטחן לקבלת תערובת חולית.
  4. במקביל נמיס במיקרו 250 מל שמנת צמחית ושוקולד מריר לקבלת תערובת חלקה.
  5. מכניסים פנימה את העוגיות שטחנו קודם ו3/4 כוס קוקוס, מערבבים, אם התערובת נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד קצת קוקוס או עוגיות טחונות, משטחים על נייר אפייה, מניחים מעל עוד נייר אפייה ומרדדים בעזרת מערוך לקבלת עובי חצי סמ, מכניסים למקרר לשעה וחצי או עד שהתערובת קרה, יציבה למגע ונוחה לעבודה.
  6. מוציאים מהמקרר ומהמקפיא את משטח השוקולד והצינורות הקפואים, מניחים את הקרם הקפוא על משטח השוקולד ונעזרים בעזרת נייר האפיה בתור מחצלת עד שהקרם נאטם וחותכים.
  7. מגלגלים בקוקוס או בכל ציפוי אחר שאוהבים, מכניסים להקפאה עד להגשה ופורסים. בתיאבון וחג שמח🌸🤗 המתוקיםשלמיטל

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של meital_michaeli האלופהה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.