fbpx

עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים

עוגיות בוטנים לפסח מתוך הקבוצה המטעמים של צופיה

מצרכים:

  • 2 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות יין אדום
  • 1+1/2 כוסות בוטנים קלויים טחונים
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)

הוראות הכנה: עוגיות בוטנים לפסח

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה עם מטרפה ידנית מקציפים סוכר וביצים למשך 3 דקות, הקצפה מהירה עד לקצף תפוח ובהיר.
  3. לקצף הביצים מוסיפים תמצית וניל ויין אדום ומקציפים עוד קצת לאיחוד.
  4. מוסיפים בוטנים טחונים, קמח קוקוס, סוכר וניל וקינמון ומערבבים לכדי בצק דביק מאוד.
  5. מעבירים את בלילת העוגיות לשקית זילוף ומזלפים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, שומרים על רווח כי העוגיות מתרחבות בתנור.
  6. אופים בתנור החם למשך 12-15 דקות, העוגיות מוכנות כשהן שחומות באופן שווה.
  7. מצננים על השיש כ-20 דקות ונהנים. בתאבון!

 

לחם כשר לפסח

וופל בלגי כשר לפסח

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.