עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה
מרכיבים לעוגת ביסקוויטים:
- 250 מ״ל שמנת מתוקה
- קופסא של גבינת מסקרפונה
- 80 גרם פודינג וניל
- 2 כפות סוכר
- ביסקוויטים בטעם שוקו
- תותים
- ביסקוויטים וניל
אופן ההכנה:
- להקציף הכל בייחד לקרם חלק
- לטבול ביסקוויטים שוקו בחלב ולשטח בתבנית
- למרוח שכבת קרם ולפזר מעל קוביות תותים
- לטבול ביסקוויטים וניל בחלב ולשטח מעל התותים והקרם למרוח שוב מלית מסקרפונה ולשטח למראה חלק.
- לקרר למשך שעה שעתיים ולשפוך גנאש שוקולד חום או לבן לפזר קליקים קטנים ולקשט לפי בחירתכם.
- גנאש שוקולד חלב-100 גרם שוקולד חלב 100 מ״ל שמנת מתוקה עם מחית וניל. לבשל על הגז את השמנת המתוקה עם מחית וניל עד לסף רתיחה ואז לשפוך על השוקולד ולחכות עד המסה מלאה.
לגנאש שוקולד לבן- 60 מ״ל שמנת מתוקה ו120גרם שוקולד לבן. את אותה הפעולה כמו בשוקולד החלב.
בתאבון
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של Hadas Elmaliach האלופה💓
Category: