fbpx

עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה

מרכיבים לעוגת ביסקוויטים:

  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • קופסא של גבינת מסקרפונה
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
  • ביסקוויטים בטעם שוקו
  • תותים
  • ביסקוויטים וניל

אופן ההכנה:

  1. להקציף הכל בייחד לקרם חלק
  2. לטבול ביסקוויטים שוקו בחלב  ולשטח בתבנית
  3. למרוח שכבת קרם ולפזר מעל קוביות תותים
  4. לטבול ביסקוויטים וניל בחלב ולשטח מעל התותים והקרם למרוח שוב מלית מסקרפונה ולשטח למראה חלק.
  5. לקרר למשך שעה שעתיים ולשפוך גנאש שוקולד חום או לבן לפזר קליקים קטנים ולקשט לפי בחירתכם.
  6. גנאש שוקולד חלב-100 גרם שוקולד חלב 100 מ״ל שמנת מתוקה עם מחית וניל. לבשל על הגז את השמנת המתוקה עם מחית וניל עד לסף רתיחה ואז לשפוך על השוקולד ולחכות עד המסה מלאה.
    לגנאש שוקולד לבן- 60 מ״ל שמנת מתוקה ו120גרם שוקולד לבן. את אותה הפעולה כמו בשוקולד החלב.
    בתאבון

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של Hadas Elmaliach האלופה💓

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.