fbpx

עוגת קראנץ’ שוקולד

חלבי / פרווה
Prep: בינוני |

מתכון של עדן רווח התותחיתת🤩

מרכיבים:

  • 5 כוסות קמח מנופה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • ממרח שוקולד שאוהבים ותוספות

אופן ההכנה:

  1. בקערה שמים את הקמח,סוכר,שמן,ביצים ואת השמרים היבשים (עדיף שלא יגע בקמח)
  2. לשים את הכל עם כוס ורבע מים פושרים בהדרגה
  3. עוטפים בשקית (עדיף גם שמיכה/מגבת שהבצק יתחמם) תפיחה ראשונה חצי שעה
  4. ללוש שוב , תפיחה שנייה – שעה
  5. מחלקים את הבצק ל-4 עיגולים
  6. מרדדים כל עיגול למלבן ומורחים איזה ממרח שאוהבים
  7. מגלגלים את הבצק, חותכים באמצע וקולעים לצורה יפה
  8. משמנים תבנית, מכניסים את העוגה ותפיחים עוד 20 דקות
  9. מורחים ביצה על הבצק (לא על השוקולד)
  10. מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 180 מעלות ל-20 דקות

בהצלחהה💓

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.