fbpx

פבלובה ב-6 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

פבלובה

מרכיבים:

לפבלובה :

  • 150 חלבון-מ6 ביצים גודל L-רק החלבון
  • 150 אבקת סוכר
  • 150 סוכר

לקרם מילוי הפבלובה:

  • שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה – פבלובה

  1. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים מעט את החלבונים כדקה במהירות בינונית ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר בהדרגה על מהירות גבוהה, תחילה חצי מהכמות ולאחר שהיא נטעמת את הכמות השנייה לקבלת מרנג יציב במיוחד (הקצפה כ6 דק בערך).
  2. לאחר שהמרנג יציב מקפלים פנימה את אבקת הסוכר לתערובת אחידה
  3. מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק/משונן לפי מה שרוצים ומזלפים עיגולים בקוטר 6 סמ
    אני השתמשתי בצנטר משונן M1
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל80 מעלות לשתיים וחצי-שלוש שעות אפיה לייבוש מלא של הפבלובה
    ומצננים
  5. למילוי: בקערת מיקסר מקציפים 350 גרם שמנת מתוקה, 2 כפות גדושות אבקת סוכר ו2 כפות מסקרפונה, מזלפים מעל בתנועות מעגליות ומכינים סירופ לזיגוג
  6. לסירופ:חבילת פירות יער טריים/קפואים, 2 כפות סוכר וחצי כוס מים לרתיחה על הגז, מצננים ומזגגים מעל הפבלובות
    ניתן להכין את הפבלובות ואת הזיגוג מראש ולהרכיב אותם כמה דקות לפני ההגשה
    בהצלחה וחג שמח🌸 המתוקיםשלמיטל

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של meital_michaeli האלופהה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.