fbpx

צ’ילי קון קרנה

Recipe by
30 דק'
| Servings: 4

מצרכים:

  • 500 גרם בשר טחון
  • בצל גדול קצוץ
  • 5 שיני שום
  • שעועית להנה ברוטב עגבניות (קופסת שימורים)
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • פלפל צי’לי
  • כוסברה קצוצה
  • לתיבול: כף פפריקה מתוקה,כמון, חצי כף כמון, כפית מלח, כפית פלפל שחור, מומלץ להוסיף מעט רוטב צ’ילי מתוק

הוראות הכנה:

  1. מחממים מחבת עם  כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפלפל צ’ילי החריף קצוץ ומערבבים כדקה.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים תוך ערבוב, עד שהבשר משתנה וצבעו משתנה.
  4. מוסיפים את הרסק עגבניות ואת השעועית הלבנה ברוטב עגבניות, כל תכולת השימורים ומערבבים.
  5. מוסיפים את הצ’ילי מתוק לפי הטעם.
  6. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, מלח, ופלפל שחור.
  7. מערבבים כ2 דקות ומסירים מהאש.
  8. בתיאבון ! (ניתן ומומלץ להגיש על אורז לבן!)

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.