fbpx

קובות מקמח מצה של דורית אלישע

Recipe by
בשרי
Prep: בינוני | | Servings: 18-20

18-20 יחידות.

מרכיבים

  • למעטפת -500 גר’ קמח מצה
  • 3 כפות שמן
  • מלח פלפל
  • 4 כוסות מים
  • מילוי- 500 גר’ בשר טחון
  • 4 בצלים
  • 50 גר’ צנוברים
  • 2 כפות שמן
  • מלח ,פלפל ,כפית בהרט לקובה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. לערבב את הקמח שמן מלח ופלפל ולהוסיף בהדרגה את המים להניח בצד מכוסה.
  2. לטגן את הבצלים הקצוצים עם 2 כפות שמן לשקיפות.
  3. להוסיף את הבשר טחון.
  4. ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל – מלח פלפל ובהרט ולהוסיף את הצנוברים.
  5. ֿלחמם שמן עמוק חום בינוני.
  6. עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת.
  7. לטגן 10 דקות לצבע זהוב.
  8. אני מקפיאה ולפני ההגשה .
  9. מכניסה לתנור על חום גבוה.
  • בהצלחה.

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.