fbpx

קוקילידה

חלבי
Prep: קצר |

מתכון של עדן רווח💓

מתכון לקוקילידה (10-12 יחידות)🍪-
*כוס מדידה, כוס חד פעמית של שתייה קרה*

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה מומסת
  • ביצה 1
  • חצי כוס סוכר דמררה (חובה!)
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • רבע כפית מלח
  • כוס מטבעות שוקולד לבן חלבי/שוקולד צ’יפס
  • פרווה
  • 6 אצבעות קינדר, לחתוך לקוביות קטנות

    אופן ההכנה – קוקילידה

  • לערבב היטב ידני בעזרת כף את כל המצרכים ביחד עד למסה אחידה, הבצק יוצא דביק לכן מומלץ
  • להכניס אותו למקפיא ל10-15 דקות בשביל שהבצק יהיה יציב יותר ונוח לעבודה.
  • מוציאים מהקפיא ומתחילים ליצור כדורים לא גדולים מידי כי הבצק משתטח באפייה ולכן צריך להשאיר מקום מרווח בין כדור לכדור, אני שקלתי כל כדור (32 גרם) .
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 165 מעלות (אפייה), כ5-6 דקות, כשמוצאים מהתנור העוגייה רכה אך כשהיא מתקררת היא מתקשה.
    הכנת המילוי:
  • 2 שמנת מתוקה
  • כוס וחצי חלב
  • חבילת פודינג וניל
  • 3 כפות מחית קינדר (יש בדף שלי מתכון למחית קינדר, אפרסם שוב בתגובות שם הפוסט).
  • להקציף את הקרם עד למרקם יציב ואז יש 2 אופציות , או לסלף בעזרת צנטר ושק זילוף או להכניס לתוך תבנית סיליקון עגולה (כמו שאני עשיתי)
  • לחכות שזה יקפא ואז להניח בין העוגיות🍦
  • את הקוקילידות כמובן שומרים במקפיא.

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.