fbpx

קרם ברולה ושוקולד לבן ב-3 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

קרם ברולה ושוקולד לבן

למתכון של tomerumansky המדהים💓

מרכיבים לקרם ברולה:

  • 750 מ”ל שמנת מתוקה
  • 9 חלמונים
  • 90 גרם סוכר
  • 50 גרם שוקולד לבן מומס
  • תמצית וניל WATKINS
  • סוכר לבן לפיזור

אופן ההכנה:

  1. בקערה נערבב חלמונים, סוכר ושוקולד לבן. נוסיף את תמצית הוניל של WATKINS ונערבב.
  2. בקלחת נרתיח את השמנת ונשפוך בהדרגה לתערובת הביצים. נערבב היטב ונסנן לכלי זכוכית או קרמיקה גדול.
  3. נאפה כחצי שעה בחום של 120 מעלות. נקרר היטב את הקרם (רצוי לילה) נפזר סוכר לבן ונשרוף עם ברנר.

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.