מתכון של תומר אומנסקי המדהים💓
מתכון משוגע לקרמבו על בסיס קראנץ׳ חמאת בוטנים מטורףףף🤤🤤🍫✌🏻
מרכיבים:
👨🍳לקראנץ׳👨🍳
- 220 פירורי עוגיות
- 130 גרם שברי פייטה/ופל מקורמל
- 150 שוקולד לבן
- 200 גרם חמאה
- 200 גרם חמאת בוטנים @skippy_il
👨🍳למרנג👨🍳
- 200 גרם חלבון
- 400 גרם סוכר
- 40 גרם מחית פטל / מים
👨🍳לציפוי👨🍳
- 250 גרם חמאת בוטנים @skippy_il
- 250 גרם שוקולד לבן
- 70 גרם חמאת קקאו – לא חובה
אופן ההכנה -קרמבו על בסיס קראנץ’ חמאת בוטנים
- לקראנץ- להמיסש לבן עם חמאה ולהוסיף לשאר המצרכים. לערבב היטב ולשטח ברינגים קטנים או בעטרות נייר.
- למרנג- נערבב את כל החומרים מעל סיר כפול/ באן מרי ונבשל עד להמסת הסוכר. נעביר למיקסר ונקציף היטב עד לקבלת מרנג יציב. נזלף מעל תחתיות הקראנץ׳ ונקפיא כשעתיים.
- לציפוי- נמיס הכל עד לקבלת ציפוי אחיד ונזגג את הקרמבואים😍
Category: