fbpx

רולדת שוקולד במילוי מסקרפונה ואוראו ב-7 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון לרולדת שוקולד מסקרפונה אוראו עסיסית ורכה במיוחד💫

מרכיבים לרולדת שוקולד:

  • נמדד לפי כוס חד פעמי לשתיה חמה
  • 120 גרם אבקת סוכר-כוס
  • 2 חבילות עוגיות אוראו טחונות דק
  • 50 גרם קמח-חצי כוס
  • 40 גרם קקאו-3 כפות גדושות
  • 160 חלבון-מ4 ביצים בגודל L
  • 60 גרם סוכר – קצת פחות מחצי כוס
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 220 גרם ביצים-4 ביצים גודל L

אופן ההכנה –  רולדת שוקולד במילוי מסקרפונה ואוראו

  1. בקערת מיקסר מקציפים את החלבון כדקה ומוסיפים את הסוכר לקבלת קצפת יציבה.
  2. בקערה נפרדת טורפים את אבקת הסוכר, עוגיות אוראו הטחונות, קמח קקאו וביצים לתערובת אחידה. מקפלים תערובת הקקאו לחלבון שהקצפנו ב2 פעמים.
  3. ממיסים את החמאה מוזגים לתערובת ומערבבים בעדינות. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשומנת מעט.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 ל8-10 דק אפיה לקבלת רולדה קפיצית ורכה למגע, מחכים שיצטנן ומכינים את הקרם למילוי.
  5. לקרם אוראו:
    350 גרם שמנת מתוקה
    2 כפות מסקרפונה
    2 חבילות עוגיות אוראו קצוצות גס
    1 כפית אבקת סוכר 1 כפית פודינג וניל
  6. מקציפים בקערת מיקסר את השמנת מתוקה יחד עם המסקרפונה והאבקות לתערובת קרמית
  7. מקפלים פנימה את העוגיות אוראו מורחים על הרולדה, מגלגלים ומקשטים כרצונכם
    בהצלחה ושבת שלום❤️המתוקיםשלמיטל

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של meital_michaeli האלופהה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.