מתכון לרולדת שוקולד מסקרפונה אוראו עסיסית ורכה במיוחד💫
מרכיבים לרולדת שוקולד:
- נמדד לפי כוס חד פעמי לשתיה חמה
- 120 גרם אבקת סוכר-כוס
- 2 חבילות עוגיות אוראו טחונות דק
- 50 גרם קמח-חצי כוס
- 40 גרם קקאו-3 כפות גדושות
- 160 חלבון-מ4 ביצים בגודל L
- 60 גרם סוכר – קצת פחות מחצי כוס
- 30 גרם חמאה מומסת
- 220 גרם ביצים-4 ביצים גודל L
אופן ההכנה – רולדת שוקולד במילוי מסקרפונה ואוראו
- בקערת מיקסר מקציפים את החלבון כדקה ומוסיפים את הסוכר לקבלת קצפת יציבה.
- בקערה נפרדת טורפים את אבקת הסוכר, עוגיות אוראו הטחונות, קמח קקאו וביצים לתערובת אחידה. מקפלים תערובת הקקאו לחלבון שהקצפנו ב2 פעמים.
- ממיסים את החמאה מוזגים לתערובת ומערבבים בעדינות. מוזגים את התערובת לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשומנת מעט.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 ל8-10 דק אפיה לקבלת רולדה קפיצית ורכה למגע, מחכים שיצטנן ומכינים את הקרם למילוי.
- לקרם אוראו:
350 גרם שמנת מתוקה
2 כפות מסקרפונה
2 חבילות עוגיות אוראו קצוצות גס
1 כפית אבקת סוכר 1 כפית פודינג וניל - מקציפים בקערת מיקסר את השמנת מתוקה יחד עם המסקרפונה והאבקות לתערובת קרמית
- מקפלים פנימה את העוגיות אוראו מורחים על הרולדה, מגלגלים ומקשטים כרצונכם
בהצלחה ושבת שלום❤️המתוקיםשלמיטל
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של meital_michaeli האלופהה
Category: