fbpx

שכבות הפי היפו ונוטלה ב 7 מרכיבים

חלבי
Prep: קצר |

מתכון לקערת שחיתות-שכבות הפי היפו ונוטלה⚠️

 

*כוס מדידה – חד״פ לשתייה קרה

*העוגה מתאימה לרינג קוטר 20, תבנית אלומניום בינונית .

 

מצרכים – הפי היפו ונוטלה:

  • 250 גרם ביסקוויטים טחונים
  • 4 כפות נוטלה (כפות גדושות)
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 500 מל שמנת מתוקה 38%
  • 2 חבילות פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב
  • 6 יח הפי היפו

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הביסקוויטים הטחונים יחד עם החמאה+כף נוטלה .
  2. מקציפים בקערת המיקסר את השמנת+פודינג+חלב לקרם יציב .

בונים את העוגה :

1.שכבה ראשונה- שמים בערך 3 כפות מתערובת הביסקוויטים בתחתית הקערה .

2.שכבה שנייה- שכבת קרם וניל (העברתי את הקרם לשק זילוף ואז היה לי יותר נוח לעבוד איתו מבלי ללכלך את הקערה)

3. שכבה שלישית- שמים בערך 3 כפות מתערובת הביסקוויטים .

4. שכבה רביעית- שכבת קרם וניל נוספת .

5. שכבת חמישית- מחממים כף נוטלה בפולסים במיקרוגל בשביל שתהפוך להיות יותר נוזלים ויוצקים מעל הקרם, חותכים את 4 יח הפי היפו לרצועות ומניחים בדופן הקערה, במרכז ממלאים בתערובת הביסקוויטים .

6. שכבה שישית- שכבת קרם וניל .

7. שכבה אחרונה- מחממים מעט 2 כפות נוטלה ומשטחים מעל הקרם וניל, מפזרים קצת מתערובת הביסקוויטים שנשארה וחתיכות הפי היפו (הוספתי גם זילופים של ממרח קינדר בואנו ופיזרתי מעל קצת מלח ים אטלנטי לאיזון, אפשר גם מלח גס רגיל) .

 

*מומלץ להכניס את העוגה לשעה-שעתיים במקרר לפני האוכל, העוגה נשמרת במקרר ולא במקפיא .

*אם יש לכם שאלות אשמח שתגיבו כאן ואענה (לא בפרטי)♥️

 

 

עוד מתכונים שאולי תרצו לנסות:

חטיף קינדר לוטוס ב7 שלבים פשוטים

עוגת נוטלה ב-6 שלבים

 

אנחנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם😋

לפייסבוק😋

 

מתכון של עדן רווח האלופה ❣️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.