fbpx

שניצל תירס ב20 דקות

מתכון לשניצל תירס של טולי מאתר קובבא

מצרכים:

  • 3 כוסות גרגירי תירס, מסוננת מנוזלים
  • 1 ביצה L
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנה שניצל תירס:

לציפוי

  1. 1 כוס פירורי לחם
  2. שמן לטיגון
  3. שמים את גרגירי התירס במעבד מזון וטוחנים מעט כך שהתערובת חלקה אך יש עוד חתיכות קטנות של תירס.
  4. מוסיפים את הביצה והשמן מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. שמים במקרר לחצי שעה עד שעה.
  5. במידה והבלילה עוד רכה ניתן להוסיף 2 כפות פירורי לחם להתייצבות שמים בקערה את פירורי הלחם,
  6. מרטיבים מעט את הידיים ויוצקים קציצות לצורה שבא לכם. מכניסים את הקציצה לפירורי לחם ומכסים.
  7. כעת ניתן לבחור בשתי דרכים:
  8. אפיה- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 20 דק או עד להשחמה.
  9. טיגון- ממלאים מחבת בשמן עד פס אצבע, מחכים שהשמן יתחמם ומטגנים משני הצדדים.

  לעוד מתכונים באתר:

פשטידת ברוקולי 

לרשתות החברתיות שלנו:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.