מתכון לשניצל תירס של טולי מאתר קובבא
מצרכים:
- 3 כוסות גרגירי תירס, מסוננת מנוזלים
- 1 ביצה L
- 2 כפות שמן זית
- 3/4 כוס קמח לבן
- 4 כפות פירורי לחם
- 1/2 כפית מלח
אופן הכנה שניצל תירס:
לציפוי
- 1 כוס פירורי לחם
- שמן לטיגון
- שמים את גרגירי התירס במעבד מזון וטוחנים מעט כך שהתערובת חלקה אך יש עוד חתיכות קטנות של תירס.
- מוסיפים את הביצה והשמן מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. שמים במקרר לחצי שעה עד שעה.
- במידה והבלילה עוד רכה ניתן להוסיף 2 כפות פירורי לחם להתייצבות שמים בקערה את פירורי הלחם,
- מרטיבים מעט את הידיים ויוצקים קציצות לצורה שבא לכם. מכניסים את הקציצה לפירורי לחם ומכסים.
- כעת ניתן לבחור בשתי דרכים:
- אפיה- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 20 דק או עד להשחמה.
- טיגון- ממלאים מחבת בשמן עד פס אצבע, מחכים שהשמן יתחמם ומטגנים משני הצדדים.
לעוד מתכונים באתר:
לרשתות החברתיות שלנו:
Category: