תפוח אדמה מוקרם טעימייייםםםם ברמותתתת!!!!
מרכיבים:
- תקנו תפוחי אדמה-שמיועדים לאפיה(!)
- שום
- חמאה
- פטריות
- 2 שמנת מתוקה
- פרמז’ן
- קצת יין לבן
אופן ההכנה – תפוח אדמה מוקרם
- תפוחי אדמה-מקלפים אותם ,עוטפים בנייר כסף ולתנור ל45 דקות,250 מעלות,מצב טורבו
- לרוטב:
מטגנת 3 שיני שום עם חמאה,מוסיפה פטריות,קצת יין לבן ומצמצמת נוזלים… - מוסיפה 2 שמנת מתוקה ומתבלת בפלפל,מלח,כמון,אגוז מוסקט(ומי שרוצה קצת מרק פטריות)מגרדת גבינת פרמז׳ן לרוטב
- מערבבת,מביאה לרתיחה
(כדי להסמיך את הרוטב אפשר להוסיף כף קמח/קורנפלור) - שופכת את הרוטב על התפוחאדמה ומפזרת פרמז׳ן בתאבוןןן😋😋😋
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: