מצרכים:
- 3 גמבות – 2 גמבות בצבע אדום, אחת בצבע צהוב.
- 1 עגבנייה בינונית.
- 1 בצל.
- קופסה קטנה של רסק עגבניות.
- ביצים (כמה שרוצים).
- כוס מים.
תבלינים:
- כפית וחצי מלח.
- כפית אבקת מרק עוף.
- חצי כפית פלפל שחור גרוס.
- חצי כפית אבקת שום.
- כפית פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן.
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים עד ההזהבה.
- מוסיפים את הגמבות שגם הן צריכות להיחתך בצורה של קוביות קטנות, כאחרי 5 דקות מוסיפים את העגבנייה ומערבבים.
- אחר כך מוסיפים כוס מים, ואת התבלינים לפי הסדר הבא:
- כפית וחצי של מלח, כפית של אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית אבקת שום, כפית פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן.
- מערבבים את הכל ואז מוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים עוד פעם ואז מוסיפים כמה ביצים שרוצים.
- מכסים ומנמיכים את האש..
לאחר 15 דקות השקשוקה מוכנה.
בתאבון!