fbpx

שקשוקה לכל המשפחה

מצרכים:

  • 3 גמבות – 2 גמבות בצבע אדום, אחת בצבע צהוב.
  • 1 עגבנייה בינונית.
  • 1 בצל.
  • קופסה קטנה של רסק עגבניות.
  • ביצים (כמה שרוצים).
  • כוס מים.

תבלינים:

  • כפית וחצי מלח.
  • כפית אבקת מרק עוף.
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס.
  • חצי כפית אבקת שום.
  • כפית פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן.

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים עד ההזהבה.
  2. מוסיפים את הגמבות שגם הן צריכות להיחתך בצורה של קוביות קטנות, כאחרי 5 דקות מוסיפים את העגבנייה ומערבבים.
  3. אחר כך מוסיפים כוס מים, ואת התבלינים לפי הסדר הבא:
  4. כפית וחצי של מלח, כפית של אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית אבקת שום, כפית פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן.
  5. מערבבים את הכל ואז מוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים עוד פעם ואז מוסיפים כמה ביצים שרוצים.
  6. מכסים ומנמיכים את האש..

 

לאחר 15 דקות השקשוקה מוכנה.

בתאבון!

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.